Raviolis de pollastre amb salsa de margalló

Ingredients
  • 1/2 quilo de pollastre
  • 2 alls
  • Romaní
  • 1 massa de pasta fresca
  • 1 llauna de margallons
  • Olives negres
  • 1/2 litre de crema dolça
  • Provolone
  • Mantega
  • Oli d'oliva
  • Pebre verd
  • Sal
Preparació

En un recipient barregem l'oli d'oliva, els grans de pebre verd (prèviament hidratats), els alls i el romaní i ho piquem tot. Amb aquesta barreja marinem el pollastre i el posem en un recipient tancat un mínim de 2 hores.

Un cop transcorregut aquest temps, fregim el pollastre amb la majoria del marinat sobrant, procurant no agafar l'oli d'oliva, que en aquest cas quedarà a la part superior de l'adob, amb la finalitat que no ens quedi el pollastre molt oliós. Es dora una miqueta per tots dos costats i si cal es rectifica la sal.

En una altra paella fregim el margalló a la mantega durant uns 5 minuts. Això farà que el margalló ens quedi molt més saborós. Afegim la crema dolça i ho deixem coure fins que es redueixi a la meitat i ens quedi una consistència espessa. Rectifiquem de sal.

Barregem el pollastre amb la salsa i les olives negres sense pinyol i reservem. Tallem la massa de pasta fresca en cercles i posem una cullerada de pollastre amb salsa al centre. Tanquem el raviolis amb una forquilla per les vores.

En un pot posem a bullir aigua amb una mica de sal i bullim els raviolis no més de 5 minuts. Un cop al plat, ratllem una mica de provolone a sobre perquè es desfaci.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Saludable
    Carn
  • Temps total
    30 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Margallons

Mix pebres amb sal marina