- 1/2 quilo de pollastre
- 2 alls
- Romaní
- 1 massa de pasta fresca
- 1 llauna de margallons
- Olives negres
- 1/2 litre de crema dolça
- Provolone
- Mantega
- Oli d'oliva
- Pebre verd
- Sal
En un recipient barregem l'oli d'oliva, els grans de pebre verd (prèviament hidratats), els alls i el romaní i ho piquem tot. Amb aquesta barreja marinem el pollastre i el posem en un recipient tancat un mínim de 2 hores.
Un cop transcorregut aquest temps, fregim el pollastre amb la majoria del marinat sobrant, procurant no agafar l'oli d'oliva, que en aquest cas quedarà a la part superior de l'adob, amb la finalitat que no ens quedi el pollastre molt oliós. Es dora una miqueta per tots dos costats i si cal es rectifica la sal.
En una altra paella fregim el margalló a la mantega durant uns 5 minuts. Això farà que el margalló ens quedi molt més saborós. Afegim la crema dolça i ho deixem coure fins que es redueixi a la meitat i ens quedi una consistència espessa. Rectifiquem de sal.
Barregem el pollastre amb la salsa i les olives negres sense pinyol i reservem. Tallem la massa de pasta fresca en cercles i posem una cullerada de pollastre amb salsa al centre. Tanquem el raviolis amb una forquilla per les vores.
En un pot posem a bullir aigua amb una mica de sal i bullim els raviolis no més de 5 minuts. Un cop al plat, ratllem una mica de provolone a sobre perquè es desfaci.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total30 minuts