Ingredients
- 1 Massa Brisa
- 3 carbassons
- 3 cebes tendres
- 100 g de parmesà ratllat
- 100 g de pinyons
- 20 g d'alfàbrega fresca
- 2 cullerades de molla de pa
- Oli d'oliva
- Una mica de sal
Preparació
Estenem la massa brisa folrant un motlle de pastís i li punxem el fons diverses vegades amb una forquilla.
Coem el pastís al forn, prèviament escalfat a 200 ºC de temperatura, durant 10 minuts. Tallem els carbassons i les cebes a rodanxes fines i les ofeguem en oli, a foc suau, fins que comencin a agafar color. Assaonem amb sal.
Triturem els pinyons amb el formatge ratllat, l'alfàbrega picada, la molla de pa i una mica d'oli. Omplim el fons del pastís amb les verdures ofegades i les cobrim amb la preparació anterior. Coem la quiche al forn prèviament escalfat a 200 ºC durant 15 minuts i la gratinem durant 5 minuts més.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total45 minuts