- 1 coliflor
- 1 ceba
- 4 patates
- Julivert
- Comí
- Oli d'oliva
- Menta verda
- Pebre negre
- Sal
Posem aigua a escalfar amb un rajolí d'oli d'oliva, un pessic de pebre, de sal, de comí, de menta i una cullerada de julivert. És recomanable que la menta sigui un tros gran perquè després la retirarem i així serà més fàcil d'agafar-la.
Barregem tot bé i quan comenci a bullir hi afegim la ceba tallada en juliana. Deixem que bulli una estoneta a foc lent i després retirem la menta. Tot seguit afegim les patates tallades en cubs, la coliflor trossejada i cobrim l'olla. Quan ja estiguin totes les verdures llestes, passem tot per la batedora.
La quantitat de brou que afegim depèn de la textura que vulguem deixar, se sol afegir brou sense que sobrepassi la verdura i així queda una textura cremosa i suau. El servim ben calent i empolvorat amb una mica de julivert.
-
Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
-
Temps total30 minuts