Pizza vegana de coliflor

És una pizza amb la base feta de massa de coliflor, aportant un sabor saborós, cruixent i molt saludable.
Ingredients
  • Coliflor (500 gr)
  • Aigua (1/2 got)
  • Farina d'arròs (1 tassa)
  • Farina de cigró (1 tassa)
  • sal
  • Tomàquet Cherry (a el gust)
  • Orenga (1 culleradeta)
  • Pebre negre mòlt (1 culleradeta)
  • Oli d'oliva verge extra (1 culleradeta)
  • Tomàquet fregit (4 cullerades)
  • Ceba granulada (1 culleradeta)
Preparació
  1. Prèviament escalfem el forn a 200ºC.
     
  2. Trossegem el coliflor, el trobem a una paella sense oli i ho deixem daurar uns 5 minuts. I després ho deixem refredar.
     
  3. Hem de eliminar l'aigua de la coliflor, per a això farem servir una gasa i prémer perquè surti tot el líquid que conté.
     
  4. En un bol incloem la coliflor, la farina d'arròs, la farina de cigró, sal i pebre mòlt. Pastem fins que aconseguim una massa llista per donar-li forma amb les nostres mans o amb l'ajuda d'un corró enfarinat.
     
  5. Col·loquem la base en una safata i la posem al forn durant 25 minuts.
     
  6. Traiem la pizza i afegirem la salsa de tomàquet, els tomàquets cherrys tallats per la meitat i l'orenga. Posem al forn 10 minuts més.
     
  7. Hi tirem un raig d'oli d'oliva i ceba granulada per sobre i a gaudir.
  • Cantitats
    1
  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Tipus de cuina
    Mediterrània
  • Característiques
    Per l'estiu
    Saludable
    Vegana
    Vegetariana
  • Temps de preparació
    5 minuts
  • Temps de cuinat
    40 minuts
  • Temps total
    45 minuts
Average: 4 (6 votes)

Productes relacionats