Ingredients
- 900 g de magre
- Assaonador d'orenga i ceba
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 2 cullerades de xarop de magrana
- 2 culleradeta de sal
- Pebre negre
- 2 tomàquets
- 8 cebes tendres
Preparació
Combinem el condiment d'orenga i ceba, l'oli d'oliva, la sal, el pebre i el xarop de magrana en un bol gran i ho barregem tot bé. Afegim la carn de porc i barregem per cobrir uniformement. Cobrim amb un drap i ho deixem marinar a temperatura ambient durant almenys 3 hores, i remenem la barreja cada mitja hora aproximadament. Mentrestant, empapem les punxes de fusta en un bol gran d'aigua.
Inserim la carn a les broquetes i cuinem a la barbacoa (o bé a la graella), durant uns 20 minuts o fins que el porc estigui ben daurat per tots dos costats.
Disposem la carn de porc en un plat, la adornem amb els tomàquets triturats i les cebes tendres i ho acompanyem amb una tassa de xarop de magrana.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total45 minuts