A qui no li agraden les patates? Avui t'ensenyarem a preparar unes patates farcides de bonítol amb un toc molt especial, senzill, ràpid i deliciós.
Ingredients
- Patates mitjanes (4 unitats)
- Bonic de nord en oli d'oliva DANI (150 g)
- Formatge ratllat (50 g)
- Orenga (1 culleradeta)
- Pebre vermell dolç (1 culleradeta)
Preparació
- Primer anem a rentar les patates per eliminar les restes de terra i les posem a coure durant 20 minuts.
- Traiem les patates i les deixem refredar abans de manipular-les. D'aquesta manera, evitarem que es trenquin quan les tallem.
- Mentre es van refredant les patates, anem preparant el farcit. En un bol col·loquem el bonic de nord DANI amb el seu oli d'oliva, el formatge ratllat i l'orenga. Barregem i ho deixem reservat per a després.
- Quan les patates estiguin a una temperatura temperada, les tallarem per la meitat sense que es desprengui la pell.
- Amb una cullereta, buidem el farciment de les patates deixant una paret de 0,5 cm perquè no es trenquin.
- Amb el farciment que hem extret de les patates, l'introduirem amb la barreja que hem fet anteriorment.
- Precalentaremos el forn a 200ºC.
- Omplirem les patates amb la barreja realitzada, escampem oli a la safata i les introduirem a l'forn durant 12 minuts fins que per sobre quedi una capa daurada.
- Les retirarem de forn, empolvorem pebre vermell dolç i a gaudir.
-
Cantitats8
-
Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
-
Tipus de cuinaMediterrània
-
Temps de preparació10 minuts
-
Temps de cuinat30 minuts
-
Temps total40 minuts