Papes farcides de bonítol

A qui no li agraden les patates? Avui t'ensenyarem a preparar unes patates farcides de bonítol amb un toc molt especial, senzill, ràpid i deliciós.
Ingredients
  • Patates mitjanes (4 unitats)
  • Bonic de nord en oli d'oliva DANI (150 g)
  • Formatge ratllat (50 g)
  • Orenga (1 culleradeta)
  • Pebre vermell dolç (1 culleradeta)
Preparació
  1. Primer anem a rentar les patates per eliminar les restes de terra i les posem a coure durant 20 minuts.
     
  2. Traiem les patates i les deixem refredar abans de manipular-les. D'aquesta manera, evitarem que es trenquin quan les tallem.
     
  3. Mentre es van refredant les patates, anem preparant el farcit. En un bol col·loquem el bonic de nord DANI amb el seu oli d'oliva, el formatge ratllat i l'orenga. Barregem i ho deixem reservat per a després.
     
  4. Quan les patates estiguin a una temperatura temperada, les tallarem per la meitat sense que es desprengui la pell.
     
  5. Amb una cullereta, buidem el farciment de les patates deixant una paret de 0,5 cm perquè no es trenquin.
     
  6. Amb el farciment que hem extret de les patates, l'introduirem amb la barreja que hem fet anteriorment.
     
  7. Precalentaremos el forn a 200ºC.
     
  8. Omplirem les patates amb la barreja realitzada, escampem oli a la safata i les introduirem a l'forn durant 12 minuts fins que per sobre quedi una capa daurada.
     
  9. Les retirarem de forn, empolvorem pebre vermell dolç i a gaudir.
  • Cantitats
    8
  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Tipus de cuina
    Mediterrània
  • Característiques
    Vegetariana
  • Temps de preparació
    10 minuts
  • Temps de cuinat
    30 minuts
  • Temps total
    40 minuts
Average: 5 (2 votes)

Productes relacionats

Bonítol del Nord

Pebre vermell dolç