- 60 g farina de cigrons
- 200 g arròs basmati
- 1 ceba mitjana
- 1 Xile fresc
- 1 cullerada de coriandre
- 1 cullerada de gingebre
- Assaonador gust Marroc
- Sal
Coem l'arròs basmati en aigua lleugerament salada. Per escurçar el temps de cocció podem remullar una hora prèviament, després l'escorrem i el coem.
Piquem molt fines les cebes amb el xili, i li afegim una culleradeta de coriandre i gingebre mòlt. Afegim la farina i l'arròs bullit i escorregut, les espècies gust marroc i una mica de sal. Barregem remenant amb una cullera o forquilla, afegint 50 cc. d'aigua fresca, el just per fer una pasta espessa. Deixem reposar la massa a temperatura ambient.
Mentrestant escalfem un wok o paella profunda amb abundant oli. Quan estigui ben calent, deixem caure cullerades de massa en l'oli, i fregim fins que les pakoras quedin lleugerament daurades, donant la volta a mitja cocció. Les escorrem bé sobre paper de cuina i tornem a fregir en oli molt calent, just abans de servir, perquè quedin molt cruixents.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total30 minuts