Natilles casolanes

Ingredients
  • 1L de llet
  • 6 galetes maria
  • Sucre
  • Canyella
  • Maicena
  • Vainilla en branca
  • 1 llimona
  • 4 ous
Preparació

Coem la llet amb la vainilla, la canyella en branca i la pell de llimona sense deixar que arribi a bullir. Retirem la pell de llimona i ho deixem refredar. Posem en un bol gran, el sucre (4 cullerades), la Maicena (2 cullerades) i els rovells d'ou (4), ho barregem tot bé fins a formar una massa compacta. En aquest punt hi afegim la llet al recipient i ho movem fins que estigui ben dissolt.

D'altra banda, posem al foc un cassó, i coem aquesta barreja, sense deixar de remenar fins que espesseixi. Després posem al fons d'uns bols les galetes maria, picades, tirem la crema a sobre i finalment empolvorem amb canyella mòlta.

  • Tipus de recepta
    Postre
  • Característiques
    Dolç
  • Temps total
    45 minuts
Average: 5 (3 votes)

Productes relacionats

Canyella

Vainilla