Ingredients
- 400 g de mongeta blanca cuita
- 100 g de fideus "cabell d'àngel"
- Brou de verdures 500g
- 300 g de ceba
- 2 llaunes de musclos en escabetx
- 1 cullerada de pebre vermell dolç
- 1 copa de vi blanc
- Oli d'oliva verge extra
- Una mica de sal
Preparació
Aclarim i escorrem bé les mongetes en un escorredor i les reservem a un costat.
Trossegem la ceba ben petita i la sofregim en una paella amb oli d'oliva durant 10 minuts a foc lent, mentre li anem afegint el pebre vermell dolç. Quan estigui dauradeta afegirem el got de vi blanc i el brou, deixant que es cogui durant 10 minuts més.
Més tard hi afegim les mongetes, els fideus i els musclos amb el líquid de l'escabetx, ho barregem tot durant 10 segons i ho deixem reposar almenys 6 minuts abans de servir perquè els fideus s'estovin i quedin perfectes.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total25 minuts