Lluç amb salsa verda

El lluç amb salsa verda és una recepta tradicional i senzilla de la gastronomia basca. Amb pocs ingredients i una bona lluç tindràs un plat exquisit.
Ingredients
Preparació
  1. En una cassola gran abocar oli d'oliva, un fons suficient per sofregir. Posem la ceba en escates i l'all en escates DANI, i el posem a foc lent. Incorporem la farina i remenem bé 2 minuts.
     

  2. Després incorporem el vi blanc i el brou de peix, ho anem remenant i ho deixem coure durant 10 minuts. Mentrestant, a les supremes de lluç les salpebrem, amb cura que no ens surt massa.
     

  3. Incorporem el julivert i les rodanxes de lluç. Tapem la cassola i deixem coure a foc mig 5 minuts.
     

  4. Després, escorrem els espàrrecs i les cloïsses en conserva, i els incorporem. I ja tenim el nostre plat llest per servir!

  • Cantitats
    Per 4 persones
  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Tipus de cuina
    Cuina basca
  • Característiques
    Peix i marisc
  • Temps de preparació
    5 minuts
  • Temps de cuinat
    15 minuts
  • Temps total
    20 minuts
Average: 5 (4 votes)

Productes relacionats

Cloïsses

Julivert

Mix pebres amb sal marina