La infusión de hinojo es deliciosa y le sentará bien a nuestro estómago, especialmente tras las comidas Navideñas.
Ingredients
- Llavors de fonoll (2 cullerades - 60 gr)
- Regalèssia (1 culleradeta)
- Fulles de menta
- Tassa d'aigua (250 ml)
- Llimona (al gust)
Preparació
Escalfeu en una tetera l'aigua fins al punt d'ebullició. Preferiblement aigua mineral perquè el clor no alteri el sabor.
Abocar laigua en una tassa.
Afegeix el fonoll i la regalèssia en un infusor. Si la menta és seca també la pots incorporar. Si és fresca ho pots fer després de servir la infusió al got. Tapeu-ho i deixeu-ho reposar entre 5 i 10 minuts.
Retireu l'infusor. Si la menta és fresca la pots posar ara, també li pots posar la llimona, sucre o mel al gust.
Gaudiu d'aquesta infusió perfecta per a la digestió.
-
Cantitats1 Tassa
-
Tipus de receptaBegudes i cocktails
-
Tipus de cuinaTradicional
-
Temps de preparació5 minuts
-
Temps de cuinat10 minuts
-
Temps total15 minuts