- 4 ous
- Llet condensada
- 100 g de sucre
- 1/2 L de llet
- Pinyons
- Vainilla
Primer de tot batem bé els ous i ho barregem amb la llet condensada. Reservem. En un pot posem a escalfar el mig litre de llet amb una branca de vainilla, sense deixar que arribi a bullir perquè la vainilla deixi anar tota la seva essència. Remenem durant 10 minuts a foc molt suau i ho deixem refredar.
Un cop la llet estigui a temperatura ambient, ja la podem afegir a la barreja dels ous i la llet condensada. També aprofitem per afegir el sucre i els pinyons (sencers o picats, a gust del consumidor). Aboquem la barreja en mini recipients, prèviament caramel·litzats i els posem dins d'una olla a pressió a màxima potència durant uns 15 minuts. Un cop transcorregut el temps i per assegurar-nos que el flam està cuit, podem punxar el flam amb un escuradents i si surt net vol dir que el flam està acabat i llest per menjar.
-
Tipus de receptaPostre
-
Temps total30 minuts