- 300g de Formatge cheddar
- 100g de Farina de cigrons o d'arròs (sense gluten)
- 60g de Flocs de civada
- 120g de Preparat per arrebossats (sense gluten) Dani
- 2 Ous
- Oli d'oliva
- Orenga
- Julivert
Tallem el formatge cheddar en tires i, a continuació, preparem 3 bols: un amb farina de cigrons (o d'arròs sense gluten) barrejada amb una mica d'orenga, un altre amb un parell d'ous batuts empolvorats amb julivert i un tercer amb preparat per arrebossats (sense gluten) Dani barrejat amb flocs de civada picats.
Després de preparar els tres bols, toca arrebossar nostres fingers passant en ordre per cada un d'ells: primer pel bol de farina amb orenga, després pel de els ous i, finalment, pel bol que conté l'arrebossat.
Ja tenim tot a punt per començar a fregir nostres fingers de formatge sense gluten. Cobrim abundantment el fons d'una paella amb oli d'oliva (també podem utilitzar una fregidora) i els fregim a foc fort durant 3-4 minuts. Durant la cocció els donarem la volta amb molt de compte per evitar que s'obrin. Quan estiguin daurats i als podrem retirar. Recorda escórrer l'excedent d'oli perquè quedin més cruixents i saborosos.
Llestos per servir! Podem acompanyar-los amb una mica de salsa com barbacoa sense gluten 'o amb la salsa que més ens vingui de gust!
-
Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
-
Temps total30 minuts