Espinacs saltejades amb all i pebre vermell

Ingredients
  • Espinacs baby frescos
  • Un grapat de nous
  • 1 poma
  • Assaonador d'all i pebre vermell
  • Pebre negre
  • 1/2 culleradeta de mel
  • Oli d'oliva
  • Vinagre balsàmic de mòdena
  • Sal
Preparació

Preparar l'amanida no té cap misteri. Rentem bé els espinacs i els posem a un bol per amanides (partirem bé les fulles d'espinacs perquè no siguin massa grans).

Pelarem la poma i la tallarem a làmines fines. A continuació, afegirem el grapat de nous i ho barregem tot en la mateixa enciamera.

Per amanir: En un bol petit o en un got, barrejarem els ingredients de l'amaniment (3 culleradetes d'oli d'oliva, 1 culleradeta de vinagre balsàmic, mitja cullerada de mel, un pessic de sal i un pessic de condiment all-pebre vermell) i abocarem la barreja per sobre de l'amanida.

Remenarem bé per repartir bé la barreja i a gaudir!

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Per l'estiu
    Saludable
    Vegana
    Vegetals i llegums
    Vegetariana
  • Temps total
    30 minuts
Average: 2.1 (10 votes)

Productes relacionats

Pebre negre

Sal rosa de l'Himalaia