Ingredients
- Espinacs baby frescos
- Un grapat de nous
- 1 poma
- Assaonador d'all i pebre vermell
- Pebre negre
- 1/2 culleradeta de mel
- Oli d'oliva
- Vinagre balsàmic de mòdena
- Sal
Preparació
Preparar l'amanida no té cap misteri. Rentem bé els espinacs i els posem a un bol per amanides (partirem bé les fulles d'espinacs perquè no siguin massa grans).
Pelarem la poma i la tallarem a làmines fines. A continuació, afegirem el grapat de nous i ho barregem tot en la mateixa enciamera.
Per amanir: En un bol petit o en un got, barrejarem els ingredients de l'amaniment (3 culleradetes d'oli d'oliva, 1 culleradeta de vinagre balsàmic, mitja cullerada de mel, un pessic de sal i un pessic de condiment all-pebre vermell) i abocarem la barreja per sobre de l'amanida.
Remenarem bé per repartir bé la barreja i a gaudir!
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total30 minuts