La pasta conté hidrats de carboni i proporciona energia de manera molt eficaç. A més, aquesta recepta conté salmó que és un producte ric en omega-3, per tant, és una recepta molt útil per a esportistes.
Ingredients
- Espaguettis (400 gr)
- Formatge crema (210 gr)
- Cibulet DANI (2 culleradeta)
- Pebre negre mòlt DANI (1 culleradeta)
- Farigola (1 culleradeta)
- Llet (1 tassa)
- Salmó natural en llauna DANI (3 llaunes)
- Mantega (1 cullerada)
- Sal
Preparació
- Primer anem coent els espaguettis.
- Agafem un bowl i incorporem la llet i el formatge crema i el batrem fins que tingui una barreja homogènia.
- En una olla escalfem a foc mig la barreja anterior i afegim el cibulet, la farigola, la sal, el pebre negre i la mantega.
- Quan el gust de la barreja anterior s'hagi unificat, obrim les llaunes de salmó DANI, les esmicolem i les incorporarem dins de l'olla. Deixem coure durant 2 minuts.
- Vam col·locar els espaguettis cuits en un plat i incorporarem per sobre la crema elaborada anteriorment i a gaudir.
-
Cantitats4
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Tipus de cuinaMediterranean
-
Temps de cuinat30 minuts
-
Temps total30 minuts