Espaguetti amb salsa de formatge crema i salmó

La pasta conté hidrats de carboni i proporciona energia de manera molt eficaç. A més, aquesta recepta conté salmó que és un producte ric en omega-3, per tant, és una recepta molt útil per a esportistes.
Ingredients
Preparació
  1. Primer anem coent els espaguettis.
     
  2. Agafem un bowl i incorporem la llet i el formatge crema i el batrem fins que tingui una barreja homogènia.
     
  3. En una olla escalfem a foc mig la barreja anterior i afegim el cibulet, la farigola, la sal, el pebre negre i la mantega.
     
  4. Quan el gust de la barreja anterior s'hagi unificat, obrim les llaunes de salmó DANI, les esmicolem i les incorporarem dins de l'olla. Deixem coure durant 2 minuts.
     
  5. Vam col·locar els espaguettis cuits en un plat i incorporarem per sobre la crema elaborada anteriorment i a gaudir.
  • Cantitats
    4
  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Tipus de cuina
    Mediterranean
  • Característiques
    Saludable
  • Temps de cuinat
    30 minuts
  • Temps total
    30 minuts
Average: 5 (2 votes)

Productes relacionats

Farigola

Pebre negre