Ingredients
- Espaguetis
- Bacon
- Nata
- 100 g de gambes
- 300 g d'escopinyes
- Alfàbrega fulla
- Sal marina amb llimona
Preparació
Per preparar aquesta recepta per a 4 persones. Posem aigua a bullir i afegim una mica de sal marina amb llimona. Mentre es couen els espaguetis (calculem uns 100g per persona), vam preparar les gambes i tallem el bacó (en total, uns 150g) a trossets.
Comencem cuinant el bacó, fins que es dauri bé. A continuació, afegim les gambes i saltem fins que agafin color. Incorporem ara les escopinyes, un full
d'alfàbrega i 200ml nata.
Finalment, escorrem la pasta que estàvem cuinant i 'barregem amb la nostra deliciosa salsa!
![](/sites/default/files/styles/max_325x325/public/2019-07/ESPAGUETIS%20BERBES%20GAMBAS.jpg?itok=a-PMlG-n)
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total30 minuts