- 2 masses de pasta fullada
- 8 cebes
- 4 llaunes de tonyina
- 1 ou
- 1/2 pastilla de concentrat de carn
- Vi blanc
- Brou vegetal
- Oli d'oliva
- Llorer
- Pebre negre
- Sal
Tallem les cebes en julianas, les sofregim en oli d'oliva fins que quedin transparents, salpebrem i amanim amb una mica de llorer mòlt, pebre en gra, mitja pastilla de concentrat de carn, un rajolí de vi blanc i un rajolí de brou. Ho deixem reduir i provem el punt de sal. Afegim la tonyina escorreguda i barregem bé. Reservem.
Estenem la làmina de l'empanada a la placa de forn. Prèviament s'haurà untat la placa amb mantega i empolvorat amb farina per evitar que s'enganxi.
Tallem la làmina en petites porcions de manera que tinguem crestes individuals. A continuació col·loquem a sobre el farcit de tonyina, i tanquem amb una altra làmina. Segellem amb una forquilla les vores, punxem lleugerament amb una forquilla la part superior de les crestes i pintem amb ou.
Escalfem el forn a 200º C, un cop calent introduïm les crestes i les deixem durant 25 minuts. Un cop refredades ja estan llestes per menjar.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total1 hora 30 minuts