Crestes de tonyina

Ingredients
  • 2 masses de pasta fullada
  • 8 cebes
  • 4 llaunes de tonyina
  • 1 ou
  • 1/2 pastilla de concentrat de carn
  • Vi blanc
  • Brou vegetal
  • Oli d'oliva
  • Llorer
  • Pebre negre
  • Sal
Preparació

Tallem les cebes en julianas, les sofregim en oli d'oliva fins que quedin transparents, salpebrem i amanim amb una mica de llorer mòlt, pebre en gra, mitja pastilla de concentrat de carn, un rajolí de vi blanc i un rajolí de brou. Ho deixem reduir i provem el punt de sal. Afegim la tonyina escorreguda i barregem bé. Reservem.

Estenem la làmina de l'empanada a la placa de forn. Prèviament s'haurà untat la placa amb mantega i empolvorat amb farina per evitar que s'enganxi.

Tallem la làmina en petites porcions de manera que tinguem crestes individuals. A continuació col·loquem a sobre el farcit de tonyina, i tanquem amb una altra làmina. Segellem amb una forquilla les vores, punxem lleugerament amb una forquilla la part superior de les crestes i pintem amb ou.

Escalfem el forn a 200º C, un cop calent introduïm les crestes i les deixem durant 25 minuts. Un cop refredades ja estan llestes per menjar.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Peix i marisc
  • Temps total
    1 hora 30 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Mix pebres amb sal marina

Pebre negre

Tonyina clara