Cloïsses rosades Parmigiana

A Xile i el Perú, les cloïsses reben el nom de "taques" i cuinar-així és molt típic. Amb aquesta recepta tan ràpida i senzilla, reinventem el sabor d'aquest marisc i gaudirem d'un plat deliciós.
Ingredients
Preparació

¡Oïda xef!

Sabies que les cloïsses destaquen pel seu alt valor en proteïnes d'alt valor biològic i el poc aportació en hidrats de carboni i greixos?

  1. Obrim la nostra llauna de cloïsses rosades i les servim en una font de forn.
  2. Afegim entre 3 i 4 cullerades de mantega per sobre de la font.
  3. Ara, empolvorem el formatge parmesà acabat de ratllar. La quantitat dependrà de l'gust de cadascú.
  4. Afegim una mica de sal i pebre abans d'enfornar.
  5. Amb el forn preescalfat a 180 º C, cuinem les cloïsses durant uns 5 minuts aproximadament. Estaran llistes quan el formatge s'hagi fos.
  6. Servim immediatament sense deixar refredar i gaudir, amb un toc de julivert i llimona sobre cada cloïssa a l'hora de servir.

Quant la font surti de l'forn, tots apareixeran a la cuina per no quedar-se sense els seus taques a la parmesana.

  • Cantitats
    4 persones
  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Tipus de cuina
    Xilena
  • Característiques
    Saludable
    Peix i marisc
  • Temps de preparació
    10 minuts
  • Temps de cuinat
    5 minuts
  • Temps total
    15 minuts
Average: 5 (2 votes)

Productes relacionats

Julivert

Pebre negre

Sal marina gruixuda