Ingredients
- Navalles al natural (4 llaunes)
- Arròs (1/2 tassa)
- All
- Porro (1 tros)
- Cebolleta (1/2)
- Pebrot vermell (1/2)
- Tomàquet triturat (1 tassa)
- Safrà
- Vi blanc (1 copa)
- Brou de peix (0,5 L)
- Sal marina amb llimona
- Oli d'oliva
Preparació
Recepta per a 4 persones.
A la paella afegim una mica d'oli d'oliva i procedim a picar totes les verdures a trossos petits per fer el sofregit.
Quan tot estigui ben cuit, tirem el vi blanc i deixem evaporar l'alcohol.
A continuació afegim l'arròs, donant un parell de voltes. Seguidament aboquem el brou de peix en calent. Incorporar el safrà, l'all i la sal.
Deixem coure l'arròs de 25-30 minuts, i llavors afegim les navalles. Deixem coure tot un parell de minuts més. Reposar cinc minuts i a gaudir!
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps de preparació25 minuts
-
Temps de cuinat35 minuts
-
Temps total60 minuts