Arròs amb tomàquet fregit i carn picada

Ingredients
  • 2 gots d'arròs
  • 1 kg de carn picada
  • Tomàquet fregit
  • Mig got de vi blanc
  • 4 grans d'all
  • Julivert
  • Orenga
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre
Preparació

Coem l'arròs en un cassó amb aigua bullint fins al seu punt òptim i el deixem escórrer.

Partim dos grans d'all en trossos petits i els ofeguem amb l'oli d'oliva sense que s'arribin a cremar. A continuació incorporem l'arròs i seguim ofegant la barreja, li tirem una mica de sal i quan estigui solt s'aparta.

Els altres dos grans d'all els partim també a trossos petits, els ofeguem en una paella sense que s'arribin a cremar i incorporem la carn picada, la sal, l'orenga, el julivert, el pebre negre mòlt i ho ofeguem tot junt. Quan estigui cuit hi afegim el mig got de vi blanc i ho deixem que cogui durant 15 minuts més. Passat aquest temps se li afegeix el tomàquet fregit i seguim coent, aquesta vegada, fins que redueixi el tomàquet. Finalment incorporem l'arròs i es barreja tot.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Carn
    Arròs
  • Temps total
    45 minuts
Average: 4.5 (11 votes)

Productes relacionats

All i julivert

Pebre negre

Sal marina gruixuda