- 2 gots d'arròs
- 1 kg de carn picada
- Tomàquet fregit
- Mig got de vi blanc
- 4 grans d'all
- Julivert
- Orenga
- Sal
- Oli d'oliva
- Pebre negre
Coem l'arròs en un cassó amb aigua bullint fins al seu punt òptim i el deixem escórrer.
Partim dos grans d'all en trossos petits i els ofeguem amb l'oli d'oliva sense que s'arribin a cremar. A continuació incorporem l'arròs i seguim ofegant la barreja, li tirem una mica de sal i quan estigui solt s'aparta.
Els altres dos grans d'all els partim també a trossos petits, els ofeguem en una paella sense que s'arribin a cremar i incorporem la carn picada, la sal, l'orenga, el julivert, el pebre negre mòlt i ho ofeguem tot junt. Quan estigui cuit hi afegim el mig got de vi blanc i ho deixem que cogui durant 15 minuts més. Passat aquest temps se li afegeix el tomàquet fregit i seguim coent, aquesta vegada, fins que redueixi el tomàquet. Finalment incorporem l'arròs i es barreja tot.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total45 minuts