Arròs amb cansalada

Ingredients
  • 300 g d'arròs
  • 4 talls de cansalada
  • 1 xoriço
  • 1/2 kg de llonganissa
  • 2 fulles de llorer
  • Pebre vermell picant
  • Oli d'oliva
  • Sal Rosa
Preparació

Tallem la cansalada a quadrats, el xoriço a rodanxes i la llonganissa a daus. Tirem un rajolí d'oli en una paella que escalfarem uns 3 minuts. Remenem bé els trossos de carn amb l'oli i els deixarem un parell de minuts més fins que quedin ben daurats.

En un cassó a part posarem 4 gots d'aigua i 2 tasses d'arròs, amb 2 fulles de llorer, la sal i una mica de pebre vermell picant. Un cop estigui l'arròs al punt, l'escorrerem i el barrejarem amb el sofregit anteriorment preparat. El servirem molt calent.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Carn
    Arròs
  • Temps total
    45 minuts
Average: 4 (1 vote)

Productes relacionats

All i julivert

Pebre vermell picant

Sal rosa de l'Himalaia