- 200 g d'arròs
- 1 llauna de musclos en escabetx
- 1 llauna de tonyina
- 1 ceba vermella
- 1 tomàquet vermell gran
- 1/2 pebrot vermell
- 1/2 pebrot verd
- 1/2 pebrot groc
- Olives verdes
- Olives negres
- Assaonador Fines herbes
- Oli d'oliva
- Vinagre de modena
- Pebre negre
- Sal
Primer de tot posem l'aigua al foc i quan estigui bullint tirem l'arròs i mitja cullera de postres de sal.
Mentre es cou l'arròs tallem la ceba i el tomàquet en petits trossos. Seguidament tallem per la meitat les olives verdes i negres. Fem el mateix amb els pebrots, fins que quedin tallats en petits trossos.
Escorrem la tonyina i els musclos deixant-los en la font de l'amanida. Hi afegim un bon raig de vinagre juntament amb una mica de fines herbes. Seguidament ho barregem amb tot el que abans hem tallat i salpebrem.
Quan estigui cuit l'arròs, l'escorrem i l'esbandim sota l'aixeta amb abundant aigua freda.
Barregem tot bé a la font i si voleu, podeu prendre-la ja, però el millor seria que es serveixi una mica freda, així que deixem l'amanida d'arròs a la nevera una hora perquè es barregin bé els sabors.
-
Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
-
Temps total30 minuts