- 2 llaunes d'escopinyes
- Rebocina Royal (per arrebossar)
- 1 llimona
- Oli d'oliva
- Vinagre de xerès
Obrim la llauna d'escopinyes, escorrem el suc en un got, reservant-lo perquè l'usarem després. Tallem un parell de rodanxes de llimona, les traiem la closca i les trossegem en triangles que, encara que petits, puguin ser punxats en un escuradents. Clavem dues escopinyes en l'escuradents, 1 triangle de llimona al mig, i unes altres dos escopinyes. Així amb tots fins a acabar el contingut de la llauna. Reservem les broquetes.
En un plat fons posem dues cullerades de rebocina i en lloc d'aigua, fem la pasta amb el suc de la llauna d'escopinyes, seguint les instruccions. Abans d'arrebossar, mullem el dit en una mica de vinagre de xerès i li passem per sobre a les broquetes perquè agafin una mica de sabor. Una gota, molt poca cosa, en pla subtil. Fet això, les arrebossem i les fregim en oli abundant i calent. Deixeu escórrer sobre paper absorbent i ja estarà a punt per menjar.
-
Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
-
Temps total45 minuts