Tempura d'escopinya

Ingredients
  • 2 llaunes d'escopinyes
  • Rebocina Royal (per arrebossar)
  • 1 llimona
  • Oli d'oliva
  • Vinagre de xerès
Preparació

Obrim la llauna d'escopinyes, escorrem el suc en un got, reservant-lo perquè l'usarem després. Tallem un parell de rodanxes de llimona, les traiem la closca i les trossegem en triangles que, encara que petits, puguin ser punxats en un escuradents. Clavem dues escopinyes en l'escuradents, 1 triangle de llimona al mig, i unes altres dos escopinyes. Així amb tots fins a acabar el contingut de la llauna. Reservem les broquetes.

En un plat fons posem dues cullerades de rebocina i en lloc d'aigua, fem la pasta amb el suc de la llauna d'escopinyes, seguint les instruccions. Abans d'arrebossar, mullem el dit en una mica de vinagre de xerès i li passem per sobre a les broquetes perquè agafin una mica de sabor. Una gota, molt poca cosa, en pla subtil. Fet això, les arrebossem i les fregim en oli abundant i calent. Deixeu escórrer sobre paper absorbent i ja estarà a punt per menjar.

  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Característiques
    Peix i marisc
  • Temps total
    45 minuts
Average: 3.3 (3 votes)

Productes relacionats

Escopinyes