Sabíeu que la Sopa Harira es pren com a aliment per trencar el dejuni de el Ramadà? Completa, saborós i reconfortant. Ho té tot.
Ingredients
- Sabor Marroc assaonador
- Tomàquets madurs (800 gr)
- Carn de vedella (200 gr)
- Pastanaga (1)
- Api
- Julivert
- Cigrons cuits (100 gr)
- Llenties (80 gr)
- Un grapat de fideus (opcional)
- Farina (2 culleradas*)
- Aigua (1 L)
- Oli d'oliva
- Sal
* La quantitat de farina és orientativa i
dependrà de si t'agrada més
espessa o menys.
Preparació
La llista d'ingredients és extensa però els trobaràs sense cap problema. Això sí, assegura't que en el teu rebost tens el nostre condiment Sabor del Marroc per donar-li el toc final.
La preparem junts?
Molts diuen que és una recepta ideal per a l'hivern però quan la provis, descobriràs que la sopa harira és perfecta per a qualsevol època de l'any.
Preparació de sopa harira:
- Traiem les llavors als tomàquets i batem juntament amb l'api fins a aconseguir un puré.
- Trossegem la carn i la pastanaga a daus petits.
- El que afegim en una olla amb oli, a foc mitjà fins que comenci a bullir.
- En aquest moment vam un got d'aigua, el julivert, la sal i nostre condiment del Marroc.
- Deixem cuinar durant 15 minuts.
- Mentrestant, pelem els cigrons cuits. Això és opcional però si vols seguir la recepta autèntica, es tracta d'un pas imprescindible per obtenir la característica textura de la harira.
- Afegim els cigrons pelats, les llenties i mig litre d'aigua.
- Deixem bullir uns altres 20 minuts.
- Finalment, fem dissoldre la farina en un got d'aigua freda i la afegim a la sopa al costat dels fideus.
- Abans de servir, movem per evitar grumolls.
Ara ja pots avisar els teus perquè vinguin a gaudir d'aquesta deliciosa harira. Creus que repetiran?
-
CantitatsPer 4 persones
-
Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
-
Tipus de cuinaMarroquí
-
Temps de preparació1 hora 20 minuts
-
Temps de cuinat40 minuts
-
Temps total2 hores