Salmó amb pasta

Ingredients
  • 300 g de pasta fresca a l'ou
  • 1 llauna de salmó al natural
  • 1 llimona
  • Menta fresca picada
  • Mantega
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre
  • Sal
Preparació

Posem a bullir en una olla gran l'aigua amb una mica de sal i oli. Quan bulli a borbolls, introduirem els nius de pasta, sense que es toquin, i els deixarem coure, vivament i amb el recipient destapat, el temps suggerit a l'envàs.

Escorrem la pasta i incorporem una culleradeta de mantega, barregem bé i aboquem sobre aquesta el salmó prèviament esmicolat i amanit amb les fulles de menta fresca picades i el suc d'una llimona. Abans de servir salpebrem al gust.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Saludable
    Peix i marisc
  • Temps total
    30 minuts
Average: 5 (2 votes)

Productes relacionats

Pebre negre

Sal marina amb fines herbes

Sal marina gruixuda