- 425 g d'arròs
- 125 g de pèsols
- 2 llaunes de sípies en oli
- 1 l de brou de peix
- Mantega
- Oli d'oliva
- All granulat
- 1 ceba
- 1 branca d'api
- Vi blanc
- 20 g de parmesà ratllat
- Sal
Escalfem el brou en una cassola a foc lent. Mentrestant, escalfem també l'oli en una paella gran on li afegirem una mica d'all granulat, la ceba, els pèsols i salpebrem a foc baix fins que estiguin tendres, sense deixar que es daurin. Posem la meitat de la barreja en una font i reservem.
Aboquem l'arròs sobre la resta de la barreja de verdures que quedin a la paella i ho saltegem durant 5 minuts, remenant per assegurar-nos que l'arròs quedi ben segellat. Afegim mitja copa de vi blanc i ho remenem 5 minuts més. Tot seguit afegim el brou calent a rajolins, esperant que cada agregat de brou sigui absorbit i remoure contínuament. Als 20 minuts tot el brou ha d'haver estat absorbit i l'arròs ha d'estar tendre. Retirem la paella del foc comprovant el nivell de sal i hi afegim les sípies, sense el seu suc, i la resta de les verdures. El servim immediatament.
-
Temps total40 minuts