Risotto de sípia i verdures

Ingredients
  • 425 g d'arròs
  • 125 g de pèsols
  • 2 llaunes de sípies en oli
  • 1 l de brou de peix
  • Mantega
  • Oli d'oliva
  • All granulat
  • 1 ceba
  • 1 branca d'api
  • Vi blanc
  • 20 g de parmesà ratllat
  • Sal
Preparació

Escalfem el brou en una cassola a foc lent. Mentrestant, escalfem també l'oli en una paella gran on li afegirem una mica d'all granulat, la ceba, els pèsols i salpebrem a foc baix fins que estiguin tendres, sense deixar que es daurin. Posem la meitat de la barreja en una font i reservem.

Aboquem l'arròs sobre la resta de la barreja de verdures que quedin a la paella i ho saltegem durant 5 minuts, remenant per assegurar-nos que l'arròs quedi ben segellat. Afegim mitja copa de vi blanc i ho remenem 5 minuts més. Tot seguit afegim el brou calent a rajolins, esperant que cada agregat de brou sigui absorbit i remoure contínuament. Als 20 minuts tot el brou ha d'haver estat absorbit i l'arròs ha d'estar tendre. Retirem la paella del foc comprovant el nivell de sal i hi afegim les sípies, sense el seu suc, i la resta de les verdures. El servim immediatament.

  • Temps total
    40 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats