Risotto de pop

Ingredients
  • 2 llaunes de pop amb oli
  • 1 ceba
  • 3 gotets d'arròs
  • 6 gotets de brou de peix
  • Mantega
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc
  • Pebre vermell dolç
Preparació

En una olla posem a sofregir mitja ceba ben picadeta. Quan estigui ben ofegada afegim mitja copa de vi blanc i flamegem perquè desaparegui l'alcohol. Seguidament incorporem el brou de peix i ho deixem al foc. Aquest brou caldrà anar-lo incorporant a l'arròs sempre calent.

En una altra olla farem el risotto. La resta de la ceba la piquem molt fina i la ofeguem amb una mica d'oli, quan estigui transparent afegim l'arròs i el cuinem una mica. A continuació afegim 4 cassons del brou, colat i calent. Afegim una mica de sal.

Anirem remenant perquè l'arròs deixi anar el midó i li afegirem brou a poc a poc a mesura que l'arròs el vagi absorbint.

Farem l'arròs a foc mitjà en uns 17 minuts. Quan porti 8 minuts coent li afegirem el pop, prèviament escorregut.

Quan l'arròs estigui cuit el barregem amb una nou de mantega.

A l'hora de servir, l'acompanyarem amb un rajolí d'oli d'oliva i una mica de pebre vermell, dolç o picant.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Arròs
    Peix i marisc
  • Temps total
    45 minuts
Average: 4.3 (3 votes)

Productes relacionats

Pebre vermell dolç