Risotto amb fruits de mar

Ingredients
  • 100 g d'arròs
  • 200 cc de brou de peix
  • 20 g de mantega
  • 1 llauna de musclos en escabetx
  • 1 llauna de calamars en oli d'oliva
  • 1 llauna de cloïsses blanques
  • 1 got de vi blanc
  • 1 ceba
  • 1 gra d'all
  • Oli d'oliva
  • Julivert
Preparació

Tallem la ceba en "brunoise", piquem el gra d'all i ho ofeguem amb mantega i oli d'oliva. Afegim l'arròs i el torrem lleugerament, després afegim el vi i finalment de forma pausada el brou de peix.

Cuinem durant uns 20 minuts. Un cop l'arròs s'hagi begut tota l'aigua, afegim la llauna de cloïsses, els musclos i els calamars trossejats, prèviament escorreguts, i ho remenem tot perquè s'escalfi per igual. Seguidament empolvorem amb julivert, i ho servim calent.

  • Temps total
    1 hora
Average: 2.3 (7 votes)

Productes relacionats

Calamars

Julivert

Potón del pacífic