Ingredients
- 100 g d'arròs
- 200 cc de brou de peix
- 20 g de mantega
- 1 llauna de musclos en escabetx
- 1 llauna de calamars en oli d'oliva
- 1 llauna de cloïsses blanques
- 1 got de vi blanc
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- Oli d'oliva
- Julivert
Preparació
Tallem la ceba en "brunoise", piquem el gra d'all i ho ofeguem amb mantega i oli d'oliva. Afegim l'arròs i el torrem lleugerament, després afegim el vi i finalment de forma pausada el brou de peix.
Cuinem durant uns 20 minuts. Un cop l'arròs s'hagi begut tota l'aigua, afegim la llauna de cloïsses, els musclos i els calamars trossejats, prèviament escorreguts, i ho remenem tot perquè s'escalfi per igual. Seguidament empolvorem amb julivert, i ho servim calent.
-
Temps total1 hora