- 500 g de pop
- Pebre vermell picant
- Oli d'oliva verge
- Llorer fulles
- 500 g de patata
- Sal gruixuda
Rentem el pop i l'eixuguem amb paper absorbent. Seguidament el congelem perquè s'estovi i així trencar les fibres i aconseguir una textura més suau. Descongelem el pop i posem en una cassola abundant aigua amb dues o tres fulles de llorer mòlt.
Submergim diverses vegades el pop amb els tentacles cap avall i, finalment, el deixem dins de l'aigua quan aquesta bulli. Ho deixem coent durant uns 30 o 40 minuts. Per saber si està cuit, podem punxar per comprovar que està tou. Ho retirem del foc, traiem l'aigua i ho deixem reposar 15 minuts perquè es desprengui la pell.
D'altra banda, tallem a trossos no molt gruixuts les patates i les coem en el líquid de cocció del pop fins que estiguin tendres. Col·loquem el pop al plat i empolvorem amb el pebre vermell, sal gruixuda i amanim amb oli.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total45 minuts