Poke Bowl de Salmó amb Arròs de Sushi

Prepara un deliciós poke bowl de salmó a casa amb aquesta recepta fàcil i saludable. Combina trossos frescos de salmó cru amb arròs de sushi i una varietat de vegetals frescos.
Ingredients
  • 200 grams d'arròs de sushi
  • 200 grams de salmó fresc
  • 1 mànec madur
  • 1 alvocat madur
  • 1 tassa de faves d'edamame
  • Ceba fregida cruixent
  • 50 grams d'algues wakame, hidratades
  • 4 raves, tallats a rodanxes fines
  • Sèsam torrat
Preparació
  1. Cuina l'arròs de sushi seguint les instruccions del paquet. Un cop cuit, deixa-ho refredar a temperatura ambient.
  2. En un bol gran, col·loca l'arròs de sushi refredat com a base.
  3. Talla el salmó en cubs i afegeix-los sobre l'arròs.
  4. Talla el mànec en cubs i distribueix-lo com a la foto.
  5. Realitza el mateix amb l'alvocat tallat a rodanxes i col·locat al voltant del bol.
  6. Empolvora la ceba fregida cruixent Dani, les algues wakame hidratades, els raves a rodanxes i les faves de edamame cuites sobre el bol.
  7. Empolvora el sèsam torrat sobre el poke bowl.

 

  • Cantitats
    2 persones
  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Tipus de cuina
    Hawaiana
  • Característiques
    Per l'estiu
    Saludable
    Arròs
    Peix i marisc
  • Temps de preparació
    20 minuts
  • Temps de cuinat
    10 minuts
  • Temps total
    30 minuts
Average: 5 (1 vote)

Productes relacionats