Pizza de blat de moro

Ingredients
  • 1/2 kg de farina
  • 25 g de llevat
  • Oli d'oliva
  • Tomàquet fregit
  • ½ llauna de blat de moro dolç
  • 1 cullerada d'anet fresc
  • 1 pebrot vermell
  • 100 g de Mozzarella
  • Olives negres
  • Aigua
  • Sal
Preparació

Col·loquem la farina en un bol, reservant una tassa per utilitzar després, juntament amb una cullerada de sal. En una tassa dissolem el llevat amb aigua tèbia. Un cop estigui ben dissolt el llevat, afegim l'aigua amb el llevat al bol de farina i començem a pastar amb les mans fins que s'integri tota la farina, si cal agreguem aigua tèbia fins a integrar tot. Seguidament afegim 2 cullerades d'oli i seguim barrejant, notarem que la massa ja no s'enganxa a les mans. Deixem reposar la massa en un lloc temperat durant 45 minuts.

Un cop la massa hagi reposat, li donem la forma de la pizza i la col·loquem al forn, prèviament escalfat a 180ºC, fins que comenci a torrar-se. En aquest moment, retirarem la pizza del forn, la pintarem amb una mica de salsa de tomàquet, incorporarem el blat de moro, el pebrot vermell tallat, la mozzarella i unes olives negres per sobre.

Un cop preparats els condiments de la pizza, la tornarem a introduir al forn, aquest cop a 140ºC perquè es coguin els ingredients i es torri la mozzarella. Un cop estigui al punt, la traurem del forn i li afegirem una mica d'anet fresc finament picat.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Carn
  • Temps total
    45 minuts
Average: 3.9 (14 votes)

Productes relacionats

Sal marina gruixuda