Ingredients
- 200 g de carn picada
- 500 g de farina
- 20 g de llevat premsat
- Assaonador gust Itàlia
- 300 g de tomàquets
- 1 pa remullat en llet
- 2 ous
- 50 g mozzarella
- 1 ceba
- Oli d'oliva
- Pebre negre
- Sal
Preparació
Diluïm el llevat en 1/4 tassa d'aigua tèbia i la barregem amb la farina, l'oli, la sal i una mica d'aigua tèbia si fos necessari. Pastem lleugerament la massa i la deixem reposar en un lloc temperat durant 45 minuts.
Estirem la massa i la posem al forn durant 25 minuts. Mentrestant, fregim la carn amb la ceba picada i quan aquesta prengui un color daurat, afegirem el pa esmicolat, els ous batuts i dues cullerades de l'assaonador gust Itàlia. Finalment afegirem els tomàquets i ho ofegarem tot durant 10 minuts.
Seguidament traurem la pizza del forn, un cop comenci a estar torrada, i la farcirem amb la carn, la mozzarella i mes ceba tallada a rodanxes per sobre i tornarem a col·locar-la al forn per acabar de torrar la pizza al punt desitjat.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total45 minuts