Ingredients
- 4 filets de mero
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 3 cebetes
- 4 grans d'all
- 1 pebrot verd
- 2 pastanagues
- 1/2 culleradeta de ají mòlt
- 2 tasses de tomàquet picat
- 1 cullerada de comí en pols
- Un polsim de pebre de caiena
Preparació
En una paella calenta amb l'oli a foc moderat, afegirem les cebetes saltejant-les i removent-les amb freqüència, durant 3 minuts aproximadament. Afegim l'all i cuinem un minut més.
Incorporem el pebrot, les pastanagues i l'ají mòlt i cuinem durant 5 minuts a foc lent. Finalment afegim el tomàquet i ho deixem un parell de minuts més. Reservem el pebrot i triturem la resta dels ingredients per crear una fina salsa.
Empolvorem els filets amb el comí i el pebre pels dos costats, i els col·loquem a la paella, la tapem i cuinem a foc lent de 10 a 15 minuts.
Col·loquem els filets a sobre de la salsa al plat i col·loquem els pebrots que hem reservat abans a manera de decoració.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total45 minuts