- 2 masses de pasta brisa
- 300 g de margallons
- 1/2 l de llet
- 3 ous
- 250g de pernil dolç
- 250g de formatge fresc
- Pebre negre
- Sal
Per preparar el farciment fem servir el líquid de la llauna de margallons i la llet. Hem d'obtenir mig litre de mescla amb la llet i el líquid de la llauna a parts iguals.
Per al farciment preparem mig litre de la salsa blanca prèviament preparada i li afegim 3 ous durs picats, els margallons tallats a rodanxes fines, el pernil dolç esmicolat i 250 g de formatge fresc ratllat. Ho assaonem al gust.
Preparem una de les masses en un recipient per forn a manera de base, procurant que ens sobri una mica de massa per poder doblegar les cantonades. Omplim amb la barreja anteriorment preparada i fem servir l'altra massa brisa per cobrir el nostre pastís. El pintem amb ou batut i ho posem al forn a 180 º C durant una mitja hora. El podem servir tant fred com calent.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total30 minuts