Pastís de margallons i pernil

Ingredients
  • 2 masses de pasta brisa
  • 300 g de margallons
  • 1/2 l de llet
  • 3 ous
  • 250g de pernil dolç
  • 250g de formatge fresc
  • Pebre negre
  • Sal
Preparació

Per preparar el farciment fem servir el líquid de la llauna de margallons i la llet. Hem d'obtenir mig litre de mescla amb la llet i el líquid de la llauna a parts iguals.

Per al farciment preparem mig litre de la salsa blanca prèviament preparada i li afegim 3 ous durs picats, els margallons tallats a rodanxes fines, el pernil dolç esmicolat i 250 g de formatge fresc ratllat. Ho assaonem al gust.

Preparem una de les masses en un recipient per forn a manera de base, procurant que ens sobri una mica de massa per poder doblegar les cantonades. Omplim amb la barreja anteriorment preparada i fem servir l'altra massa brisa per cobrir el nostre pastís. El pintem amb ou batut i ho posem al forn a 180 º C durant una mitja hora. El podem servir tant fred com calent.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Saludable
    Carn
  • Temps total
    30 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Margallons

Mix pebres amb sal marina

Pebre negre

Sal marina gruixuda