- 150 g de galetes
- 60 g de mantega
- 8 g de gelatina en pols
- 300 g de crema per batre
- 1 llauna de mango
- 250 cc d'aigua
- 500 g de crema de formatge
- 300 g de sucre
- Canyella mòlta
- sal
Per a la base de galeta, piquem les galetes juntament amb 2 cullerades de sucre i una mica de sal. Barregem bé i afegim la mantega fosa. Seguim barrejant fins aconseguir una massa més o menys uniforme. En un recipient per forn desmuntable, repartim la base de galeta formant una fina capa.
D'altra banda, dissolem la gelatina en aigua tèbia i la barregem amb el mango prèviament trossejat.
En un altre recipient anem barrejant la crema de formatge juntament amb 200 g de sucre. Afegim també una culleradeta de canyella per donar mes gust de tota la barreja.
Finalment, omplim el nostre motlle, primer amb la barreja de crema de formatge i per finalitzar hi afegim la capa de gelatina de mango. El reservem a la nevera un mínim de 2 hores perquè la crema ens qualli. Podem presentar-lo amb trossos de mango sobre de la gelatina per donar-li un aspecte més apetitós.
-
Tipus de receptaPostre
-
Temps total45 minuts