- 500 g d'arròs
- 6 aletes de pollastre
- 100 g de carn de porc
- 80 g de xistorra
- 6 salsitxes
- 800 ml de brou de pollastre
- ¼ de pebrot vermell
- ¼ de pebrot verd
- ¼ ceba blanca
- 50 g de faves
- Oli d'oliva
- Assaonador paella
- Pebre negre
- Sal
En una paella escalfem l'oli d'oliva i saltegem en ella les aletes de pollastre i el porc juntament amb els embotits. Un cop daurat, retirem la carn a un plat i reservem.
En una paella a part, posem a escalfar el brou de pollastre juntament amb l'assaonador per paella per aconseguir el color ataronjat i l'aroma típic d'aquest plat.
En el mateix oli en què hem cuinat les carns, sofregim la ceba i els pebrots, prèviament tallats a trossets. Un cop llestos i salpebrats, incorporem les carns i els embotits ja cuits, afegim l'arròs i barregem tot molt bé.
Un cop l'arròs s'hagi barrejat bé amb el sofregit i les carns, afegim el brou reduït amb el condiment paella i quan comenci a bullir baixem el foc assegurant-nos que tota la base de la paella rebi la mateixa calor. Un cop l'arròs s'hagi begut tot el brou, deixem reposar la paella fora del foc durant 10 minuts tapant-la amb un drap net.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total45 minuts