Mini Panettones

Ingredients
  • 60 g de panses
  • 2 ous
  • 90 g de sucre
  • 120 g de mantega
  • 300 g de farina
  • 1 cullerada de llevat
  • 125 ml de llet
  • 100 ml de xerès
  • 60 g de pell de taronja confitada
  • 30 g de pinyons
  • 1/2 l d'aigua temperada
Preparació

Remullem les panses en aigua temperada i de mentre deixem estovar la mantega a temperatura ambient. Seguidament trossegem la pell de la taronja a daus. Tamisem la farina i barregem amb el llevat en pols. Separem els rovells de les clares dels ous i muntem les clares a punt de neu.

Batem els rovells en un bol juntament amb el sucre fins que la barreja adquireixi una textura lleugera. Afegim 90 g de mantega i, a poc a poc, afegim la farina tamisada i la llet; i barregem. Incorporem el xerès, les panses, la taronja, els pinyons i les clares batudes a punt de neu i ho pastem bé.

Untem 8 motlles per a magdalenes amb la mantega restant i els omplim amb la massa fins a aconseguir dos terços de la seva capacitat. Cobrim els motlles amb paper de forn perquè no es cremin per sobre i els posem al forn una hora a 180º.

Els retirem i els deixem reposar 30 minuts. Els extraiem dels motlles i servim.

  • Tipus de recepta
    Postre
  • Característiques
    Dolç
    Vegetariana
  • Temps total
    1 hora 30 minuts
Average: 5 (1 vote)

Productes relacionats