Ingredients
- 1 1/2 tassa de farina
- 2 tasses de llet
- 2 ous
- 6 cullerades de sucre
- 1/2 tassa de cacau en pols
- 1/2 cullerada de vainilla
- Sal
Farciment:
- 1 llauna de mango
- Meló
- 1 formatge mascarpone
Preparació
Processem tots aquests ingredients a la liquadora fins que estiguin ben incorporats i quedi una massa homogènia. Deixem reposar la massa a la nevera uns 20 minuts abans de preparar els creps en una paella antiadherent.
Un cop estiguin preparats i refredats, tallarem els creps en tires per a mes tard poder omplir i fer un rotllet a manera de "makis".
A part farem la barreja per al farciment. Utilitzarem 1 envàs de formatge mascarpone petit, una llauna de mango en almívar (sense el suc) i una tallada de meló tallats a daus petits.
Seguidament untem la massa amb mascarpone i empolvorem per sobre amb daus de mango i meló; enrotllem. Repetim el mateix procediment fins a acabar la massa. Servim molt fred i empolvorat amb sucre glacé.
-
Tipus de receptaPostre
-
Temps total45 minuts