Ingredients
- 500 g de filet de llobarro
- 1 ceba
- 2 pebrots vermells
- 2 pebrots grocs
- 175 g de mongetes tendres
- 200 g de pèsols
- 85 g de germinat de soja
- Alfàbrega
- Assaonador llimona i pebre
- Cinc pebres
- Oli d'oliva
Preparació
Escalfem un wok o una paella gran a foc alt i afegim una cullerada de l'oli i les cinc pebres mòltes. Afegim la ceba i la saltegem 1 minut. Afegim els pebrots, les mongetes tendres, els pèsols i l'alfàbrega i seguim saltant 3 o 5 minuts, fins que els vegetals estiguin cuits, però cruixents. Amb una escumadora, passem els vegetals a un plat i els mantenim en un lloc tebi.
Aboquem la resta de l'oli al wok i l'escalfem; després, afegim el peix i el saltegem a foc lent uns 4 minuts (voltejant amb compte per que no es trenqui) fins que estigui ben cuit i es desfaci fàcilment en fer la prova amb la punta d'un ganivet. Finalment ho assaonem amb llimona i pebre i llestos per emplatar.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total30 minuts