Llobarro a la llimona i pebre

Ingredients
  • 500 g de filet de llobarro
  • 1 ceba
  • 2 pebrots vermells
  • 2 pebrots grocs
  • 175 g de mongetes tendres
  • 200 g de pèsols
  • 85 g de germinat de soja
  • Alfàbrega
  • Assaonador llimona i pebre
  • Cinc pebres
  • Oli d'oliva
Preparació

Escalfem un wok o una paella gran a foc alt i afegim una cullerada de l'oli i les cinc pebres mòltes. Afegim la ceba i la saltegem 1 minut. Afegim els pebrots, les mongetes tendres, els pèsols i l'alfàbrega i seguim saltant 3 o 5 minuts, fins que els vegetals estiguin cuits, però cruixents. Amb una escumadora, passem els vegetals a un plat i els mantenim en un lloc tebi.

Aboquem la resta de l'oli al wok i l'escalfem; després, afegim el peix i el saltegem a foc lent uns 4 minuts (voltejant amb compte per que no es trenqui) fins que estigui ben cuit i es desfaci fàcilment en fer la prova amb la punta d'un ganivet. Finalment ho assaonem amb llimona i pebre i llestos per emplatar.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Saludable
    Peix i marisc
  • Temps total
    30 minuts
Average: 1 (1 vote)

Productes relacionats

Alfàbrega

Cinc pebres

Llimona i pebre negre