Llobarro al pebre verd

Ingredients
  • 4 porcions de llobarro
  • 50 g de pebre verd
  • 2 cullerades de nata líquida
  • 2 cullerades d'aiguardent Calvados
  • 1 cullerada d'oli
  • 1 nou de mantega
  • 1 ceba gran
  • Pebre negre
  • Sal
Preparació

Posem a escalfar en una besuguera l'oli i la mantega. Quan aquesta s'hagi fos, incorporem la ceba ben picada.

Immediatament, abans que agafi color, col·loquem els 4 trossos de llobarro (sense espina) salpebrats, amb la pell cap amunt. Esperem un minut i donem la volta.

Un cop efectuat, afegim el pebre en gra i flamegem amb Calvados.

Uns segons després, afegim la nata líquida, durant un altre minut. Fiquem la besuguera a forn fort, a 250ºC, durant 5 minuts.

Comprovem el punt de cocció, que ha de ser precís, poc fet.

Un cop estem segurs d'haver obtingut el punt perfecte, traiem els trossos de llobarro i els repartim en quatre plats.

La salsa la posem al foc a reduir una mica i ens assegurem del punt de sal i sabor. Afegim la salsa a les porcions de llobarro en els corresponents plats, procurant que el pebre quedi distribuït per igual.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Saludable
    Peix i marisc
  • Temps total
    45 minuts
Average: 5 (1 vote)

Productes relacionats

Llimona i pebre negre

Mix pebres amb sal marina

Pebre negre

Sal marina amb llimona