- 4 porcions de llobarro
- 50 g de pebre verd
- 2 cullerades de nata líquida
- 2 cullerades d'aiguardent Calvados
- 1 cullerada d'oli
- 1 nou de mantega
- 1 ceba gran
- Pebre negre
- Sal
Posem a escalfar en una besuguera l'oli i la mantega. Quan aquesta s'hagi fos, incorporem la ceba ben picada.
Immediatament, abans que agafi color, col·loquem els 4 trossos de llobarro (sense espina) salpebrats, amb la pell cap amunt. Esperem un minut i donem la volta.
Un cop efectuat, afegim el pebre en gra i flamegem amb Calvados.
Uns segons després, afegim la nata líquida, durant un altre minut. Fiquem la besuguera a forn fort, a 250ºC, durant 5 minuts.
Comprovem el punt de cocció, que ha de ser precís, poc fet.
Un cop estem segurs d'haver obtingut el punt perfecte, traiem els trossos de llobarro i els repartim en quatre plats.
La salsa la posem al foc a reduir una mica i ens assegurem del punt de sal i sabor. Afegim la salsa a les porcions de llobarro en els corresponents plats, procurant que el pebre quedi distribuït per igual.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total45 minuts