Ingredients
- 1 Llimona
- 250 g de iogurt natural
- 5 cullerades de xarop d'atzavara
- 250 g de papaia en almívar
- 2 culleradetes d'agar-agar en pols
- Canyella mòlta
Preparació
Ratllem la pell de la llimona ben fina tenint cura de no ratllar la part blanca. Seguidament batem el iogurt amb la meitat del xarop i la ratlladura de llimona. Reservar.
Triturem la papaia amb el suc de la mitja llimona i la resta del xarop. Barregem l'agar amb 50 ml d'aigua i ho posem al foc fins que arribi al punt d'ebullició. Remenarem durant uns 20 segons i el retirarem. Repartim l'agar dissolt: la meitat al batut de iogurt i l'altra meitat al de papaia.
Hi tirem una mica de tots dos preparats en un got tenint cura que no es barregin per aconseguir l'efecte bicolor. Deixarem els gots a la nevera i els empolvorem amb una mica de canyella mòlta en el moment de servir.
-
Tipus de receptaPostre
-
Temps total30 minuts