Ingredients
- 500 g d'espaguetis
- 1 llauna de calamars amb la seva tinta
- 1 llauna de gambes
- 2 cullerades soperes d'oli d'oliva
- 1 ceba gran
- 2 grans d'all
- 1 got de vi blanc
- Pebre
Preparació
- Posem a coure els espaguetis en una cassola àmplia, deixant que coguin durant 8 minuts fins a estar a l'donin-te. Per anar-los donant color, afegim un dels pots de tinta de calamar a l'aigua de cocció un cop entra en ebullició.
- Per fer la salsa, sofregim en una paella, amb oli d'oliva, 2 grans d'all pelats i una ceba tallada a trossos petits. Quan canvia de color, incorporem l'altre pot de tinta de calamar i un cullerot d'aigua de coure la pasta i barregem bé.
- En una altra paella, posem 3 cullerades d'oli d'oliva i daurem lleugerament el gra d'all filetejat. Incorporem les gambes i les saltem fins que canvien de color. Baixem el foc i afegim la llauna de calamars en la seva tinta juntament amb la seva salsa seguit del got de vi blanc. Courem lentament uns minuts més. Un cop llistes, les reservem fins al moment de servir.
- Escorrem la pasta quan està ben cuita i la tirem sobre la salsa barrejant bé perquè s'integrin els sabors i colors. Servim en cada plat i vam completar la ració posant unes gambes a cada comensal, se serveix calent.
- Ara a gaudir!
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps de preparació15 minuts
-
Temps de cuinat30 minuts
-
Temps total45 minuts