Ingredients
- 500 g de coliflor
- Mantega
- 1 ceba
- 1 tassa de llet
- 185 g de formatge ratllat
- Mostassa en pols
- Julivert fulla
- Pebre blanc mòlt
- Sal
Preparació
Netegem la coliflor i la ceba, les tallem i les posem a bullir en aigua i sal durant uns 10 minuts. Escorrem.
Per preparar la salsa, posem la mantega amb la coliflor i ho aixafem tot amb la forquilla, fins aconseguir una pasta homogènia.
Seguidament afegim la llet i ho passem per la batedora perquè quedi ben espès. Anem afegint el formatge ratllat sense deixar de remenar fins que tot el formatge s'hagi desfet i la pasta sigui homogènia. Finalment afegirem la coliflor a la salsa, una cullerada de mostassa en pols, un polsim de julivert i un pessic de pebre blanc i ho batrem tot junt, fins a aconseguir un puré fi.
-
Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
-
Temps total30 minuts