Escuma de coliflor

Ingredients
  • 500 g de coliflor
  • Mantega
  • 1 ceba
  • 1 tassa de llet
  • 185 g de formatge ratllat
  • Mostassa en pols
  • Julivert fulla
  • Pebre blanc mòlt
  • Sal
Preparació

Netegem la coliflor i la ceba, les tallem i les posem a bullir en aigua i sal durant uns 10 minuts. Escorrem.

Per preparar la salsa, posem la mantega amb la coliflor i ho aixafem tot amb la forquilla, fins aconseguir una pasta homogènia.

Seguidament afegim la llet i ho passem per la batedora perquè quedi ben espès. Anem afegint el formatge ratllat sense deixar de remenar fins que tot el formatge s'hagi desfet i la pasta sigui homogènia. Finalment afegirem la coliflor a la salsa, una cullerada de mostassa en pols, un polsim de julivert i un pessic de pebre blanc i ho batrem tot junt, fins a aconseguir un puré fi.

  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Característiques
    Per l'estiu
    Saludable
    Sopes i cremes
    Vegetals i llegums
    Vegetariana
  • Temps total
    30 minuts
Average: 2.1 (18 votes)

Productes relacionats

Julivert

Pebre blanc

Sal marina amb caiena

Sal marina gruixuda