Entrepà casolà

Ingredients
  • Pa de motlle
  • 2 llaunes de tonyina
  • 1 ceba vermella
  • 1 enciam
  • 1 Cogombre
  • Maionesa
  • Olives verdes
Preparació

Esbandim molt bé les fulles d'enciam i les posem a assecar sobre paper absorbent per eliminar l'excés d'aigua. Reservem.

Seguidament tallarem la ceba vermella, les olives verdes sense pinyol i el cogombre en fines làmines.

A continuació untem les llesques de pa amb maionesa i sobre cada llesca de pa de motlle col·loquem unes fulles d'enciam sense trossejar, una làmina de ceba, una làmina de cogombre, unes olives trossejades i la tonyina esmicolada. Incorporem altres fulls d'enciam i tanquem amb una altra llesca de pa de motlle.

  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Característiques
    Per l'estiu
    Saludable
    Peix i marisc
    Vegetals i llegums
  • Temps de preparació
    10 minuts
  • Temps total
    10 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Pebre negre

Tonyina clara