Aprèn a fer unes delicioses croquetes de ceps que el teu paladar va a gaudir molt.
Ingredients
- Ceps (200 g)
- Ceba mòlta (3 culleradetes)
- Farina (50 grams)
- Mantega (50 g)
- Llet (500 ml)
- Pebre mòlt (1 culleradeta)
- Ous (2 unitats)
- Pa ratllat (200 g)
- Sal (1 culleradeta)
- Oli per fregir
Preparació
- Deixar els ceps DANI en remull en aigua durant 30 minuts per hidratar-los i després els piquem.
- En una paella posem mantega fins que es fongui.
- Afegim els ceps picats, ceba mòlta, sal i pebre mòlt. El saltegem durant 5 minuts.
- Afegim farina i ho remenem fins que es converteixi en una massa. Després incorporem llet prèviament escalfada i ho remenem sense parar durant 5 minuts.
- Estenem l'elaboració en una font i ho deixem reposar al congelador durant 1 hora, d'aquesta manera la massa agafarà més consistència.
- Amb l'ajuda de dues culleres es munten les croquetes.
- En un recipient posem els ous batuts i en un altre posem el pa ratllat.
- Passem les croquetes per l'ou i després pel pa ratllat.
- Escalfem una paella amb abundant oli i fregim les croquetes fins que estiguin a punt.
-
Cantitats6
-
Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
-
Tipus de cuinaFrancès
-
Temps de preparació1 hora 30 minuts
-
Temps de cuinat15 minuts
-
Temps total1 hora 45 minuts