Ingredients
- 1 massa per crestes
- 400 g d'espinacs
- 2 cullerades de panses sense llavors
- 2 cullerades de pinyons
- 1 ou
- Oli
- Sal
Preparació
Saltegem els espinacs, per tandes, en una paella amb una mica d'oli i assaonant-los amb sal. A part daurem lleugerament els pinyons en una mica d'oli i els afegim, juntament amb les panses, als espinacs saltats.
Quan tot estigui fet una pasta, ho retirem del foc i deixem que es temperi una mica per poder treballar amb aquesta massa. Quan ja no cremi procedim a omplir les crestes amb la preparació anterior i les doblem tancant les vores amb ajuda d'una forquilla, i fent talls a la part superior per crear una forma. Batrem un ou i pintarem la massa per tal que un cop cuites quedin ben dauradetes.
Coem les crestes al forn, prèviament escalfat a 200 ºC de temperatura, durant 15 minuts.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps de preparació15 minuts
-
Temps de cuinat30 minuts
-
Temps total45 minuts