Cistelletes de margallons i blat de moro

Ingredients
  • 6 patates grans
  • 1 llauna de blat de moro dolç
  • 1 llauna de margalló
  • 1/2 tassa de crema de llet
  • Mantega
  • 2 cullerades de farina
  • Pebre de caiena
  • Pebre negre
  • Sal Gruixuda
Preparació

Rentem les patates i les tallem per la meitat. Les col·loquem en una safata de forn i les posem al forn a 180ºC durant 1 hora (podem punxar-les amb un escuradents per saber si estan totalment cuites).

D'altra banda, desfem la mantega en un recipient mitjà, afegim un pessic de pebre de caiena i sofregim uns minuts. Un cop sofregit, afegim dues cullerades de farina i remenem perquè aquesta es cogui. Sense deixar de remoure afegim la crema de llet fins que aconseguim una textura espessa i consistent.

Piquem 5 margallons (prèviament escorreguts) i els afegim juntament amb dues cullerades de blat de moro dolç (prèviament escorregut) a la crema, salpebrem al gust i deixem reposar a temperatura ambient.

Buidem les patates ja cuites amb una cullera sopera, deixant una fina capa de patata juntament amb la seva pell de manera que ens quedin com cistellets.

Un cop estigui freda la barreja de margallons i blat de moro, li afegim la patata prèviament picada i omplim els cistellets amb la barreja. Es pot servir fred o calent.

  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Característiques
    Vegetals i llegums
  • Temps de preparació
    30 minuts
  • Temps de cuinat
    1 hora 15 minuts
  • Temps total
    1 hora 45 minuts
Average: 5 (1 vote)

Productes relacionats

Margallons

Pebre negre

Sal marina gruixuda