- 6 patates grans
- 1 llauna de blat de moro dolç
- 1 llauna de margalló
- 1/2 tassa de crema de llet
- Mantega
- 2 cullerades de farina
- Pebre de caiena
- Pebre negre
- Sal Gruixuda
Rentem les patates i les tallem per la meitat. Les col·loquem en una safata de forn i les posem al forn a 180ºC durant 1 hora (podem punxar-les amb un escuradents per saber si estan totalment cuites).
D'altra banda, desfem la mantega en un recipient mitjà, afegim un pessic de pebre de caiena i sofregim uns minuts. Un cop sofregit, afegim dues cullerades de farina i remenem perquè aquesta es cogui. Sense deixar de remoure afegim la crema de llet fins que aconseguim una textura espessa i consistent.
Piquem 5 margallons (prèviament escorreguts) i els afegim juntament amb dues cullerades de blat de moro dolç (prèviament escorregut) a la crema, salpebrem al gust i deixem reposar a temperatura ambient.
Buidem les patates ja cuites amb una cullera sopera, deixant una fina capa de patata juntament amb la seva pell de manera que ens quedin com cistellets.
Un cop estigui freda la barreja de margallons i blat de moro, li afegim la patata prèviament picada i omplim els cistellets amb la barreja. Es pot servir fred o calent.
-
Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
-
Temps de preparació30 minuts
-
Temps de cuinat1 hora 15 minuts
-
Temps total1 hora 45 minuts