Carpaccio de sípia

Ingredients
  • 1 sípia gran
  • 1/2 cogombre
  • 4 raves
  • 1 cibulet
  • Assaonador Herbes i Baies silvestres
  • Pebre vermell dolç
  • Oli d'oliva
  • Sal amb llimona
Preparació

En primer lloc, netegem bé la sípia sense que quedin restes de pell ni de les aletes. Posem una mica de sal i empolvorem amb condiment d'herbes silvestres per la part interior de la sípia i la enrotllem ben ajustada embolicada en film. La guardem al congelador durant un dia sencer.

Traiem la sípia uns minuts abans de preparar el plat. Muntem els plats tallant làmines de sípia ben fines a la màquina de tallar embotits. Disposem les làmines als plats i a sobre els col·loquem el cogombre, els raves i el cibulet picats a manera d'amanida. Amanim amb oli d'oliva verge i assaonem amb una mica de pebre vermell dolç, herbes i baies silvestres.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Per l'estiu
    Saludable
    Peix i marisc
  • Temps total
    1 hora 30 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Herbes i baies silvestres

Pebre vermell dolç

Sal marina amb llimona