Ingredients
- 1 sípia gran
- 1/2 cogombre
- 4 raves
- 1 cibulet
- Assaonador Herbes i Baies silvestres
- Pebre vermell dolç
- Oli d'oliva
- Sal amb llimona
Preparació
En primer lloc, netegem bé la sípia sense que quedin restes de pell ni de les aletes. Posem una mica de sal i empolvorem amb condiment d'herbes silvestres per la part interior de la sípia i la enrotllem ben ajustada embolicada en film. La guardem al congelador durant un dia sencer.
Traiem la sípia uns minuts abans de preparar el plat. Muntem els plats tallant làmines de sípia ben fines a la màquina de tallar embotits. Disposem les làmines als plats i a sobre els col·loquem el cogombre, els raves i el cibulet picats a manera d'amanida. Amanim amb oli d'oliva verge i assaonem amb una mica de pebre vermell dolç, herbes i baies silvestres.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total1 hora 30 minuts