Ingredients
- 20 broquetes de bambú llargues
- 2 pits de pollastre
- 2 alls
- 1 ceba
- Sucre morè
- 1 llimona
- Pasta de tamarinde
- Assaonador Thailandia
- Pebre de caiena
- 50 g de cacauets
- Oli d'oliva
- Sal
Preparació
Tallem els pits de pollastre en tires llargues i després en quadradets i les enfilem a les broquetes.
Per preparar el marinat, barregem en un bol ampli els grans d'all finament picats, la ceba picada, un pessic de pebre de caiena, oli d'oliva, el sucre, el suc d'1 llimona, una cullerada de pasta de tamarinde i l'assaonador Thailandia. Remenem tots els ingredients per unificar el marinat i introduïm les broquetes a la barreja. Les deixem marinar tota la nit.
Col·loquem les broquetes en una graella i les cuinem a la planxa o al forn fins que estiguin daurades. Per presentar les broquetes, triturem els cacauets i els empolvorem sobre de les broquetes juntament amb una mica més de l'assaonador Tailàndia.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps de preparació1 hora
-
Temps de cuinat2 hores
-
Temps total3 hores