- 500 g de pollastre
- 1/2 d'arròs
- 2 cebes
- 3 pastanagues
- 250 g de xampinyons
- Vi blanc
- 1 pastilla de brou de carn
- Oli d'oliva
- Colorant alimentari
- Pebre negre
- Sal blau
Mesurarem l'arròs amb una tassa i reservarem. Posem a bullir el doble d'aigua, mesurada amb la mateixa tassa, afegim l'arròs i, quan arrenqui el bull, baixem el foc fins que s'evapori l'aigua. Rentem l'arròs amb aigua freda i el reservem.
En una paella amb l'oli, fregirem la ceba i l'all picats finament, fins que estiguin tendres. A continuació, afegirem les pastanagues pelades i tallades a quadradets i, quan estiguin toves, els xampinyons laminats. Un cop cuinats, afegirem els 2 gots de vi blanc, la pastilla de brou, dues cullerades petites de colorant alimentari, sal i pebre, durant 10 min més fins que s'evapori el vi.
En una paella a part cuinarem el pollastre, prèviament trossejat, fins que estigui daurat. Seguidament l'afegirem a la paella de les verdures amb l'arròs que hem bullit anteriorment. Remenem tot bé, ho deixem 5 minuts més i llest per servir.
-
Tipus de receptaPlat principal