Arròs a la Valenciana

Ingredients
  • 500 g de pollastre
  • 1/2 d'arròs
  • 2 cebes
  • 3 pastanagues
  • 250 g de xampinyons
  • Vi blanc
  • 1 pastilla de brou de carn
  • Oli d'oliva
  • Colorant alimentari
  • Pebre negre
  • Sal blau
Preparació

Mesurarem l'arròs amb una tassa i reservarem. Posem a bullir el doble d'aigua, mesurada amb la mateixa tassa, afegim l'arròs i, quan arrenqui el bull, baixem el foc fins que s'evapori l'aigua. Rentem l'arròs amb aigua freda i el reservem.

En una paella amb l'oli, fregirem la ceba i l'all picats finament, fins que estiguin tendres. A continuació, afegirem les pastanagues pelades i tallades a quadradets i, quan estiguin toves, els xampinyons laminats. Un cop cuinats, afegirem els 2 gots de vi blanc, la pastilla de brou, dues cullerades petites de colorant alimentari, sal i pebre, durant 10 min més fins que s'evapori el vi.

En una paella a part cuinarem el pollastre, prèviament trossejat, fins que estigui daurat. Seguidament l'afegirem a la paella de les verdures amb l'arròs que hem bullit anteriorment. Remenem tot bé, ho deixem 5 minuts més i llest per servir.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Carn
    Arròs
    Vegetals i llegums
Average: 3.8 (51 votes)

Productes relacionats

Colorant alimentari

Pebre negre

Sal marina gruixuda